FirstBeat hyvinvointianalyysi

FirstBeat

Haluatko varmistaa henkilöstösi hyvinvointia? Tunnistatko terveyttäsi uhkaavia riskitekijöitä? Riittääkö voimavarasi työn kuormitukseen? Palaudutko riittävästi? Hallitsetko stressiä?

Tarjoamme asiakkaillemme nyt mahdollisuuden FirstBeat Hyvinvointianalyysiin, joka antaa sekä yritykselle että jokaiselle työntekijälle keinot työyhteisön hyvinvoinnin rakentamiseen ja tarjoaa vinkkejä työssäjaksamiseen ja palautumisen hallintaan. Hallitse stressiä, palaudu paremmin ja liiku oikein!

Työssähyvinvointi alkaa yksilöstä. FirstBeat Hyvinvointianalyysi antaa jokaiselle työntekijälle keinot oman hyvinvoinnin rakentamiseen ja tarjoaa vinkkejä työssäjaksamiseen ja palutumisen lisäämiseen. Ympärivuorokautinen mittaus auttaa tunnistamaan henkilökohtaiset kuormitustekijät työssä ja vapaa-ajalla, auttaa asettamaan tavoitteet ja toimenpiteet hyvinvoinnin parantamiseksi jokaiselle työntekijälle erikseen sekä yhteisesti koko organisaatiolle. Mittauksilla ja kondennetuilla toimenpiteillä on todennetusti päästy parhaimpiin tuloksiin. Investointi henkilöstösi terveyteen ja hyvinvointiin on investointi yritykseesi!

Ota yhteyttä ja lähdetään yhdessä tukemaan teidän työyhteisön hyvinvointia, jota voidaan rakentaa jokaisen omilla valinnoilla voimavarojen ja jaksamisen suhteen. 

FirstBeat-hyvinvointianalyysi 180€/työntekijä (sis. analyysin, raportoinnin sekä henkilökohtaisen palautteen) sekä halutessanne työyhteisön palautetilaisuus erillisen laskutuksen mukaan. 

Hyvinvoiva henkilöstö on myös yrityksen kilpailuetu!

Tutustu tarkemmin hyvinvointianalyysiin täältä